// Be Mine Forever ♥
ownerr !

im EYQA . People look at me as sweet. I would never describe myself like that ^^.

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


<

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
penghuni hostel again !
Saturday, February 4, 2012 , 8:45 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum ;)
hoi uols . kfine tak beradab sungguh . hewhew . listen ni , aku akan akan jadi PENGHUNI ASRAMA PUTERI SMK MUNSHI ABDULLAH . ouhh , sumpah aku excited gila . bermula lah nanti kehidupan aku yang huru hara pagi pagi nanti >.< sokay , aku suka hidup bedikari . hewhew ;) aku rindu nak tido time prep *sokay, sekarang kau tak boleh tydo lagi eyqa , masa untuk study lah* , aku rindu nak begosip dekad dalam dorm . HEE :D and the important , AKU RINDU MAMA MAMA SAYANG . hoo , jgn nak banggga sangad . mama mama , saya janji lepas ni saya jadi budak baik ye , mama jangan marah marah tau , bedosa . banyak lah kau eyqa ^^,  mama mama , TERIMA KASIH menerima saya kembali yeah . ohh , ILOVEYOU lah mama . nak HUG sikit :* mama mama , saya janji nak jadi budak baik , saya tak nak jadi budak degil dah . GELI AKU ! haish . sokay , aku nak jadi budak baik dah nie *macam budak jahat pulak dulukan ?* saya bukan jahat tapi saya tak ikut peraturan je . but , lepas ni kita nak jadi budak yang ikut undang undang . tade nak main redah jee ;') actly , nanti mesti aku rindu nak duk luar . rindu nak gado pagi pagi dengan MUHAMMAD IKMAL , berebut pagi pagi sapa nak hantar ke sekolah dulu . ohh adik , lepas ni tade lahh pagi pagi kau dengar aku beleter dah . aku pon rindu dengan pangilan BURUNG KAKAK TUA kau tuh :( and and and , aku rindu nak balik sama sama dengan NURUL NABILAH MOHD SHAMSUL ;'( macik , nanti pegi kedai topup jalan tepi tepi tau .nanti balik jangan lambad lambad .take care tau .*ceh macam tak jumpa lagi je kan* hooo , nak nagis ni T.T , nanti aku takdapat nak tgokk TUUTTTTTT lama lama lagi . hewhew , sokayyy , *M aku doa kan kau dapad ostel tau . sokay sokay , nanti bolehh jumpa kau dekadd kantinn kannn ;) TAKE CARE kbai -,-