// Be Mine Forever ♥
ownerr !

im EYQA . People look at me as sweet. I would never describe myself like that ^^.

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


<

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
missing you :(
Saturday, February 18, 2012 , 7:51 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum =)
hmm . okay arini mud aku spoil gila . mata pun dah macam panda . sokay , aku kuad . ohh . aku cengeng lah wey . paling nyampah kalau nagis pasal LELAKI ni . senstive ngekk . wahai air mata tolong berhenti mengalir . tolong lah aku merayu ni ohh air mata :"( aku tak suka air mata ! menci meyh ! but sokay , lumrah lah kan dalam kehidupan pasti ada pahit juga kan ? sokay eyqa , everything gonna be okay .
hmm , maaf lah kalau text aku ni buad kau nyampah dik . myb last text untuk awak dear . tgok , nak tulis ni pon air mata dah meleler . abis tisu aku lah . chill lah eyqa . okay okay amik mood balik .
zulfiqar ,

im sory dik . akak banyak buad awak sakit hati kan ? jaga diri baik baik tau . awak jangan risau lepas ni tade lagi orang yang buad awak bengang lagi .even akak kata benci , tapi dalam hati , YA ALLAH . akak sayang awak sangad2 .and akak harap lepas ni awak dapad yang lebih baik . maaf menyusahkan awak selama ni . lepas ni dah tade lah inspiration akak dekad sekolah dah . oh god , i realy need him again . sokay , i can be strong . okay , hold my word , ILOVEYOU till the end and IALWAYSNEEDYOU .DAMN ! kalau rasa perlukan akak lagi , cari lah akak . hati akak sentiasa untuk awak lagi .gonna MISSYOU :"( sokay , akak akn terima benda ini kalau ni buad awak bahagia kan ?  jaga diri baikbaik . kbai salam ;) AKAK SAYANG AWAK LAGI ZULFIQAR ! gudbye -,-
wish you were here again -,-

#I don't know where I stand with you. And I don't know what I mean to you. All I know is every time I think of you, I want to be with you 
You are the only one who can make me smile even in my deepest sorrows ;')
I just can't imagine being me without you.