// Be Mine Forever ♥
ownerr !

im EYQA . People look at me as sweet. I would never describe myself like that ^^.

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


<

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts →
me without you zulfiqar sulaiman :/
Saturday, April 14, 2012 , 8:19 AM , 0 Comment[s]
When you miss me just look up to the night sky and remember, I'm like a star; sometimes you can't see me, but I'm always there :)

I am waiting and hoping and wishing for the time, when we can be together again! I Miss You ZULFIQAR SULAIMAN !

selipar putus -,-
Tuesday, March 13, 2012 , 12:19 AM , 0 Comment[s]

ASSALAMUALAIKUM peeps !
okay , entri ni credit untuk NAJIHAH RAFLEE ;')

ingat tau MEMORY ni tau . malas nak text panjang kaka ;)
have a nice day :-*
STALKERR -->


kthanks ILOVEYOU nenek :-*

TUHAN TOLONG LEMBUTKAN HATI DIA ;'( hopeful.
Monday, March 12, 2012 , 1:20 PM , 0 Comment[s]
ASSALAMUALAIKUM
okay , aku tak bolehh tydo ni . sumpah time aku text blog ni , laju bangat air mata gugur . naknak dak acel bagi aku link ni : http://www.youtube.com/watch?v=fAD_Ng-p_vc
sedehh lahh ngek. aku dah tak larat nak pujuk hati aku lagi .life must go on kan ? ya ALLAH , kenapa kau bagi aku ujian macam ni sekali ? eyqa , cuba kau belajar terima kenyataan yang kau dengan DIA dah tade pape . mungkin tade jodoh . hakikatnye , aku sayang kau sangad sangad . wahai air mata jangan kau mengalir lagi . ingat !hidup masih panjang eyqa .tapi aku rasa dah macam xnak hidup dah .selalu aku tetanya , KENAPA DIA BUAT AKU MACAM NI ? SAMPAI HATI DIA KAN ? DIA TAK SAYANG AKU KE SELAMA NI? DIA TAK TAHU KE AKU SAYANG DIA BAGAI NAK MATI DAH NI ? KENAPA HATI DIA KERAS ? KENAPA DIA BERUBAH ? KENAPA DIA PERGI JAUH DARI AKU ?kenapa dan kenapa ? kadang kadang aku pikir MYBE ADA HIKMAH NYE DIA TINGGAL KAN AKU . yeah , think positive . but sorry , AKU TAKBOLEH ! and aku sedar aku salah .aku abaikan kau dulu . aku kejar DIA . aku cuba bukak pintu hati untuk kau , untuk sayang kau dgn ikhlas . i try . and now , bila aku dah SAYANG kau sangad2 , kau pulak buad aku macam ni . kenapa ? besar sangad ke salah aku dekat kau ? TOLONG JANGAN BUAD AKU MACAM NI . kau tahuu , aku cuba tak nak jatuhkan airmata untuk kau . aku cuba aku cuba dan terus mencuba . tapi , aku takboleh . bila aku rindu , aku nagis . bila aku baca text kau , aku nages , bila aku nampak kau , aku nagis .kenapa hati aku lembut sangat dgn kau ?and bila aku nampak kau senyum , YA ALLAH , dia bahagia tapi aku sengsara .and sekarang , aku nak kau yang dulu . YANG SELALU CARE PASAL AKU . YANG MEMAHAMI AKU , YANG MAMPU BUAT AKU SENYUM , YANG MENGUBAH AKU . kau kekuatan aku . kau segala gala nya . aku sayang kau . aku rindu kau . tolong paham aku . baik , air mata kau tolong jangan mengalir lagi. aku kena kuad ! tapi hakikatnye , aku lemah .YA ALLAH , AKU DAH TAK SANGGUP LALUI BENDA NI SEMUA , DIA BERHARGA BAGI AKU . AKU PERLUKAN DIA . KAU LEMBUTKAN HATI DIA . JADI KAN AKU KUAT . DAN KALAU DIA BUKAN UNTUK KU , KAU JADIKAN LAH AKU MANUSIA YANG BELAJAR MENERIMA KENYATAAN . AMIN !

credit to : MUHAMMAD ZULFIQAR SULAIMAN , iloveyou , imissyou and ineedyou T.T

I MISS YOU , I LOVE YOU , I NEED YOU ;'(
Friday, March 2, 2012 , 10:45 AM , 0 Comment[s]


some think HOLDING ON that makes one strong ;
sometime it's LETTING GO
beautiful picture are developed from negatives in a dark room . so , if you see DARKNESS in your life , certainly there's a beautiful picture is being prepared by GOD !

# LEARN TO FORGET YOU ;'( BUT , I CAN'T   T_T
ILOVEYOU MUHAMMAD ZULFIQAR SULAIMAN !

missing you :(
Saturday, February 18, 2012 , 7:51 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum =)
hmm . okay arini mud aku spoil gila . mata pun dah macam panda . sokay , aku kuad . ohh . aku cengeng lah wey . paling nyampah kalau nagis pasal LELAKI ni . senstive ngekk . wahai air mata tolong berhenti mengalir . tolong lah aku merayu ni ohh air mata :"( aku tak suka air mata ! menci meyh ! but sokay , lumrah lah kan dalam kehidupan pasti ada pahit juga kan ? sokay eyqa , everything gonna be okay .
hmm , maaf lah kalau text aku ni buad kau nyampah dik . myb last text untuk awak dear . tgok , nak tulis ni pon air mata dah meleler . abis tisu aku lah . chill lah eyqa . okay okay amik mood balik .
zulfiqar ,

im sory dik . akak banyak buad awak sakit hati kan ? jaga diri baik baik tau . awak jangan risau lepas ni tade lagi orang yang buad awak bengang lagi .even akak kata benci , tapi dalam hati , YA ALLAH . akak sayang awak sangad2 .and akak harap lepas ni awak dapad yang lebih baik . maaf menyusahkan awak selama ni . lepas ni dah tade lah inspiration akak dekad sekolah dah . oh god , i realy need him again . sokay , i can be strong . okay , hold my word , ILOVEYOU till the end and IALWAYSNEEDYOU .DAMN ! kalau rasa perlukan akak lagi , cari lah akak . hati akak sentiasa untuk awak lagi .gonna MISSYOU :"( sokay , akak akn terima benda ini kalau ni buad awak bahagia kan ?  jaga diri baikbaik . kbai salam ;) AKAK SAYANG AWAK LAGI ZULFIQAR ! gudbye -,-
wish you were here again -,-

#I don't know where I stand with you. And I don't know what I mean to you. All I know is every time I think of you, I want to be with you 
You are the only one who can make me smile even in my deepest sorrows ;')
I just can't imagine being me without you.